28.5.2009

Sunday in Vegas

(mua arsyttaa kirjottaa tata postausta, kun mulla ei tosiaan oo mitaan kuvia nayttaa.. Ainoot kuvat on facebookissa, jotka joku muu on lisannyt, enka ma osaa/voi tallentaa niita mun koneelle, damn)

Aamulla paan jyskyttaessa ja masun kurniessa laahustettiin meidan hotellin, Treasure Island (kuvassa), buffettiin, joka oli TAYDELLINEN! aaahhh, pannareita, suklaalla kuorrutettuja mansikoita, shampanjaa, omeletteja, sushia, ihan kaikkea! Istuttiin aamiaislounaalla varmaan kaks tuntia ja kaikki muut asiakkaat hermostu meihin. Oltiin edellisena yona kuultu Jayn biisi, jota vaan laulettiin ihan kokoajan! "I just wanna be, I just wanna be .. successful" oli oikee biisi, mut lopulta kaikki laulo jotain ihan omaa, mun fraasi oli "I just wanna eat some french fries" ja Rayn oli "I just wanna have some sexfuls" (ota sitten selvaa mita se tarkottaa).

(Tassa siis se aito biisi, luulin koko viikonlopun ajan et se oli Jayn oma biisi, mut sehan on vaan joku COVERI!)

Kaiken syomisen jalkeen kipiteltiin altaalle, oikeen jarkevaa morssata eka 2 tuntia kaikkea kakkaa ja sen jalkeen menna esittelee oikeen mukavan pyoreaa ruhoa altaalle :) noh, ei se mitaan! Ma en maksanut siella altaalla YHTAAN mitaan, mut miks kaikissa mun kuvissa mulla on sellanen metrin pitunen juoma? ja ainakin humalatilasta paatellen paljon alkoholia kaatu kurkusta alas.. Tallasta elama on taalla, naiset ei maksa mitaan. En ymmarra miten tuun parjaamaan suomessa!!

Altaalla siis oli Dj, joka soitti sika hyvaa musaa ja kaikki vaan sekos. Jokaikinen tanssi, huus, laulo, joi, flirttas, heitteli toisiaan vedessa yms.. THIS IS WHAT I'M TALKING ABOUT!

Tassa linkki kuviin meidan altaalta. Toiset nakee, toiset ei, that sucks :s EDIT. Muokkasin mun facebook-asetuksia niin, etta kaikki nakee nyt nuo kuvat :) ainakin vahan aikaa saa olla nain! Enjoy! (alkaa pelastyko)..

Dj lopetti altaalla soiton ja yhtakkia meidan huone oli ihan taynna porukkaa, oli vanhaa, oli nuorta, oli miesta ja oli naista! ma en ymmarra mita mina ja Julie kelattiin, mut kesken bileiden hypattiin kylpyyn ja alettiin lakkaa toistemme kynsia ja lukemaan lehtia. Sellaset bileet meilla! :D kaikki vahan suutahti meille upsppss..

Kylpyjen ja bileiden jalkeen alettiin valmistautua iltaa varten. Pakko sanoa, etta humalassa on aika vaikeeta osuu silla ripsarilla ripsiin, mut kyl me niista sotamaalauksista huolimatta paastiin klubille, jossa hengas julkkiksia ja vessoissa oli kaikki hiuskamat ja meikit, joita kaikki sai kayttaa.

mmmh, what do u think, oliks 60$ pojilta tarpeeks sisaanpaasymaksuks?

Ma tanssin ihan hulluna! mun jalat oli seuraavana aamuna niin kipeet, et meinasin lahtee sairaalaan, joku hyva kannipaahanpistos. Ja taa klubi, the Bank, oli niiiiiiiiiin kallis. KELATKAA, 7$ VEDESTA!! onneks oli hyvat ja kosteat prepartyt, niin ei tullut visaa paljoo tuolla vingutettua. Tanssittiin ja sompailtiin the Bankissa sellanen pari tuntia, sitten meidan vanha synttarisankari, Ray 25v, vasahti ja halus lahtea nukkumaan. Tietty mina ihanana, hhmmm, tyttona (?) lahdin viemaan sankaria hotellille nukkumaan, Julie tuli mukaan.

Jos mulla olis ollut synttarit Vegasissa tai paaasiassa ihan missa vaan, ma olisin odottanut mun lahimmilta ystavilta enemman. Ma en kuullut etta kukaan ois edes onnitellut Rayta? Me sitten otettiin tilaisuudesta kiinni ja kaytiin shoppailemassa Julien kanssa 3:00am jossain isossa halpamarketissa ja ostettiin 30$ jatskia, karkkia ja juotavaa. Sen jalkeen kaytiin varastamassa kynttila meidan hotellin ravintolasta ja mentiin laulaen ja nauraen meidan huoneeseen, jossa Ray nukku. Se ilahtu :) kynttila vaan ei kestanyt koko matkaa huoneeseen, mut eikse niin mee, et ajatus on tarkein?

Ilta paatty siihen, et kaikki nukahdettiin Ben&Jerry's jadet kourassa sankyihimme ja ah mika ihana mess aamulla sangyissa oli just niiden jadejen takia!

klo10 oli sitten tarkotus lahtea ajamaan kotia kohti. Automatkalla kaytiin syomassa burgerit In 'n out:issa, OH MY GOD, en oo ikina nauttinut hampurilaisesta niin paljon, ma en sanonut sanaakaan sen syonnin aikana, olin niin taivaassa! Loppumatka meni lauluja huutaessa, laidasta laitaan! oli abbaa ja oli greasea, oli britney ja oli RHCP:ta. Oli niin hauskaa :)

6 kommenttia:

  1. Nuo kuvat nähdäkseen pitää olla sun kaveri tai sun kavereiden kaveri tjsp, riippuen siitä, miten olet Naamakirjan yksityisasetukset viritellyt.

    Mutheijoo, mullois sulle blogissani award.

    VastaaPoista
  2. hei Stazzy, ma laitan mun facebook-asetukset hetkeks niin, etta kaikki nakee mun kuvat! ala saikahda ;)

    ja KIITOS! mun ensimmainen tollanen juttu, olen kiitollinen :) mut kerrohan tyhmalle, etta mita mun nyt pitaa tehda? laitanko ma sen jollekin eteenpain vai hymyilenko vain iloisesti?

    VastaaPoista
  3. Laita ihmeessä eteenpäin jos haluat. Tai pidä vain itselläsi, valinta vapaa :)

    VastaaPoista
  4. Haa, löysin tänne Stazzyn blogista. Kiva blogi sulla, jäänpä seurailemaan elämääsi :)

    VastaaPoista
  5. hahahha voin niin kuvitella sut sen hampparin kans, oot tyyliin odottanu sitä täydellist hetkee et pääsen nautiskelee sitä :D ja kukaa ei varmaa täl kertaa tullu heittää sitä maahan ja tallannu päälle?? :D:D:DD:D hitto sä kilahdit sillon!

    VastaaPoista
  6. Johanna: kiitos! :) niinkun oon aikasemminkin jo sanonut, niin viela viikon ajan tekstit on mukavia ja positiivisia, sitten alkaa alamaki! Suomessa tuun kirjottamaan pelkkaa angstia ja itkua taynna olevia teksteja! tiedan, etta tuun niin paljon kaipaamaan takas tanne.. :s mutta hei, tervetuloa! :)

    Saara-Mari: PRKL, sina jos joku tiedat miten tarkea MUN hampurilainen on MULLE! se hamppari, jonka soin, oli niin iso ja meheva ja rasvanen aammmmmmmm :p kesti varmaan 15min etta sain sen syotya auton takapenkilla ja porukka alko kyselee, et nukahdinko, kun yhtakkia vaan lakkasin hopottamasta (tiedat myos etta hopotan AIVAN kokoajan). en nukahtanut vaan NAUTIN<3 saara, me nahdaan kohta, ma en jaksa odottaa, etta paastaan yhdessa nauttimaan hamppareistamme!!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!