7.5.2009

Sushi wednesday

Hei Saara-Mari ja Marke, mun uskolliset kaksi (vau mika luku) lukijaa! :D
Unohtamatta Saria!

Eilen, keskiviikkona, oli Mosunissa taas -50% kaikki safkat ja juomat, joten suunnattiin sinne vahan isommalla porukalla. Kavin ekaks hakemassa Julien sen kotoota, oli niiin kiva naha sita pitkasta aikaa ja me vaan hopotettiin suunnilleen toistemme paalle! she is such a lovely person <3 ei ollu epamukavia hiljasia hetkia, vaikka valilla kummatkin vaan keskitty mansikoiden popsimiseen autossa. Parkkeerattiin auto Laguna Beachin hienompaan paikkaan, vitsi mitka nakymat merelle!!



vauu, tonne ma haluun vieda jonkun mukavan miehen pussailemaan!

.. mut en tota miesta. Se vaan ilmesty jostain puskasta, esitteli ittensa "hey, I am going to jail tomorrow" ja hengaili meijan kanssa.. Ja hais NIIIN viinalle ja oli ihan aineissa. Marke, vahan kun se Hollywood kokaiininena!

"I am the best surfer in US, anywhere I go everybody knows me.." blaablaablaa.. Miettikaa ton elamaa, silla oli vaan toi surffilauta ja reppu, ei muuta :D nyt ymmarran mita aiti tarkotti kun se sano, et ala sitten iske mitaan surfer bumbia! thanks for the advice mom <3

Sitten olikin jo aika menna metsastamaan poytaa mosunista, hhhmmm, olisko sitten pikkasen kauemmin (noin tunti) voinu kestaa sen prkln poydan saaminen! No okei, oli keskiviikko -50% ja me tarvittiin poyta kymmenelle.

Koko poppoo :) Vasemmalta Amelie (FR), Alex (FR), Turkey tai joku vastaava (Saudi-Arabia), Julie (DK), Pauline (FR), Jannina (FI), Hide (JP), Jon (FR), Sebastian (FR) ja June (Korea). Aika ranskapainotteista, mut en pista pahitteeks kun sielta loytyy pari komeaa miesta! :P






Me ehdotettiin sushin jalkeen Julien kanssa kaikille, et oltais kayty ostaa CVS:sta (apteekki, josta saa ihan kaikkea shampoista alkoholiin, meikeista karkkeihin! Se on auka 24/7 ja juotavaa saa myyda ympari kellon) vahan Coronaa ja viinia ja oltais menty Laguna Beachille vahan chillailee. Suunnitelmat kuitenkin meni plorinaks, kun Hiden auto oltiin hinattu pois, koska se oli parkkeerattu vaarin. Taalla on tosi tarkat saannot parkkeerauksen suhteen. Ei oo olemassa parkkisakkoa, vaan heti vaan auto hinataan pois ja se pitaa kayda hakee poliisiasemalta ja samalla pulittaa sellaset 300$. Nice!

No, meita ei Julien kanssa viela ollenkaan huvittanu menna kotiin nukkumaan, joten paatettiin menna leffaan (leffateatterit on myoskin auki melkeen kellon ympari!). Ostettiin liput My girlfriend's ghost vai mika onkaan, mut jotenkin ihmeellisesti jouduttiin Beyoncen tahdittamaan Obsessed leffan naytokseen. No ei siina mitaan, aika huvittava ylinaytelty leffa, mut SILTI, se oli mun eka leffassakaynti taalla ja hauskaa oli :)

Viikonloppu tulossa, en jaksa oottaa, paljon suunnitelmia! Surffausta, bileita, Julieta, shoppausta, ranskalaisia, ehkapa suomalaisia yms yms yms!


<3 jannina

2 kommenttia:

  1. Hei, pitää ihan sillä kommentoida kun noita lukijoitasi tuossa alussa tervehdit, niin olen minäkin hetkisen seuraillut blogiasi mielenkiinnolla! :) Eksyin tässä aikaa kuluttaessa sivuillesi ja jämähdin sitten :D Ja jos sopii, niin linkittäisin blogisi omaani myös...?

    VastaaPoista
  2. Noniin, tervetuloa Susette! :) pitaakin seuraavassa kirjotuksessa moikata kaikkia uusiakin.

    Linkita vaan, ei tartte kysya :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!