14.7.2009

Osaa naisetkin rempata..

.. NOT! en ainakaan minä. Pikapikaa ihan vähän kurkkauksia tulevaan makkariin ja joo, noille mun remppakuville saa nauraa :D

Oli pakko pyytää pikkuveli apuu sen jälkeen kun koko sänky romahti mun varpaille, auuuts! huomenna käyn hakemassa mun uuden ihanan tapetin ruokatauolla ja HEI! Meen treffeille :) hui, empä muista millon viimeks olisin käynyt ihan treffeillä! ainakin puheliaat deitit tulee kun kummatkin ollaan hirveitä höpöttäjiä :)

Tänään muuten alko pienenmoinen kuntokuuri! ruokapäiväkirjaa yritän väsäillä jonkun aikaa ja alottaa ihan hyötyliikunnasta, hissin sijasta portaat, istumisen sijasta seisominen (töissä siis) yms.

Ette muuten arvaakkaan miten ilonen mä olin eilen kun kaikki laitto niin kivoja kommentteja :) mun mielestä on tosi hauskaa jutella teijän kaikkien kanssa ja varsinkin aupair jutuista on kiva höppötellä. Ainiin, laitoinkin aupair-juttuihin liittyen tonne oikeeseen palkkiin ylhäälle kyselyn (LOL) nonni, öitä teille kaikille tutuille ja tuntemattomille <3Toivotteleepi jansku !

6 kommenttia:

 1. Suloinen pikkuveikka! Ostin muuten ton saman paidan Ilelle, mut vaan harmaana! :)

  JUULI

  VastaaPoista
 2. Juuli: jony on tollanen ihme veijari! mä en osaa ees kuvitella miten paljon kamaa sä oot ostanut itelles ja ilelle :D

  VastaaPoista
 3. Jäi tuohon edelliseen kommentoimatta, mutta täältä ilmoittautuu kans yks lukijasi ja tuleva aupair (elokuussa usaan<3). Aivan ihana blogi ja niin piristäviä postauksia sulla aina. :)

  VastaaPoista
 4. Heidi: jeejeejee, kiva että tää blogi on mieliksi! :) minnepäin jenkkejä oot lähdössä aupairiksi? Jänskättääkö? :) voin luvata, että siitä vuodesta tulee sun elämäsi PARAS (ohhoh, olipa lupaus)!!

  VastaaPoista
 5. Vielä siitä SMC:sta että miks sun pitää ottaa niitä tunteja? :o Kuitenki mun käsityksen mukaan osaat aika hyvin enkkua ku oot siellä pärjänny sen 3 kuukauttaki? :P (en siis kysy pahalla!)

  ja toiseks, WHAT!!!! Treffit! Entäs Ray? :D Nouuu!!!!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Eihän mun periaatteessa niitä kursseja tarttekkaan ottaa, mut ajattelin, että kyllä niistä aina on apua :) oon hakemassa ens vuonna Hankeniin opiskelemaan englanninkieliselle linjalle markkinointia, niin aivan varmasti on enkun kursseista siellä jotain hyötyä. ja ainahan tota kielipäätään voi parannella ;) + vielä kaiken lisäksi tapaan siellä NIIN paljon nuoria ihmisiä!

  Ja jep, treffeillä olin ja kivaa oli! tosta Raysta onkin pitänyt jo pidemmän aikaa kirjotella vähän postausta ja updateta meidän juttua, että pysytte mukana. Kirjottelenkin tässä ruokatauolla vähän että missä mennään! :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!