20.7.2009

Taking it easy

Mua harmittaa edelleenkin NIIN paljon, että nukuin Flamingon aamiaisen yli :s toki mä oisin voinut valita sen nam niin naminami aamiaisen ja töiden välillä, mut kai sitä on pakko jostain elantonsa ansaittava. Jouduinkin tyytymään näin loistavaan gourmee-aamupalaan:

.. Flamingosta napattu kananmuna ja kolleegalta kinuttu Alpen-patukka!

Oli niin tylsää töissä, että mä vaan kuvailin koko toimistoa ympäri. "Rakas" työpöytäni. Kehyksissä kuitenkin rakkaampaakin rakkaampi kummityttö Clara 2v <3

Oikein näpsäkkänä ja pirteänä töissä, eiliset meikit oli pakko piilottaa PUHTAIDEN arskojen alle!

Töiden jälkeen huristelin Saaran työpaikalle yhteen kahvilaan. Ette arvaakkaan miten paljon kahviloissa yms heitetään kamaa roskiin! Ainakin 5 pullaa, 3 muffinssia, leipiä, pasteijoita, piirakoita, salaattia, keittoa.. Mä olin ihan järkyttynyt ja Saara pakkaskin mulle mukaan hirveen säkin kaikkea hyvää. Ainiin siitä puheenollen.. En ymmärrä miten tää on mennyt näin päin.. Jenkeissä mä laihduin parisen kiloa, olin ihan ihannepainossani Suomeen tullessani, mut nyt oon lihonnut 5kg kuukaudessa!! En tiedä johtuuko se siitä, ettei oo Belliä enää tekemässä ihanan terveellisiä ruokia vai oonko vaan syönyt "suruuni" vai mistä johtuukaan, mut fakta on se, että NYT YLIMÄÄRÄISET KILOT VEKE! Saaran kanssa ollaan vähän tässä listattu ylös kaikkia mun "paheita" ja nyt on hieno "laihdutusvihko" ostettuna :D aika lolea, mut pakko se on, etten ihan täysin rupsahda!

Niin ainiin, poikkesin vähän asiasta. Ajoin pullineni Veikkolaan hoitamaan mun serkkua Kasperia. Se on niin hassun ihana! <3 vitsi mikä meno päällä kokoajan, me juostiin varmaan 3km pallon perässä ja joka toinen minuutti kontattiin sellaseen miniminitelttaan, sai kilot vähän kyytiä! :D Mä vahingossa nukahdin ysin aikaan Kasperin sohvalle ja siinä vaatteet päällä kuorsasin aamuun asti, tuli hyvin univelkaa nukuttua pois, hyvä!

Loppuun vielä mun tädin pikkuinen nappisilmä, Piku :) ai että mä haluisin oman koiran. Mulla oli pieninä shetlanninlammaskoira ja nyt jos ottaisin koiran, tulisi mulle ehdottomasti sheltti. Koirassa on vaan niin iso vastuu, en haluu ihan miettimättä tehdä niin suurta päätöstä. Sitten kun mulla on mies niin tulee myös koira!

2 kommenttia:

  1. Hei kokeilepa kalorilaskuri.fi-ohjelmaa. Mä oon sen avulla tajunnut, miksi paino nousi. Nyt se siis on jo tippunut. :) On jotenkin helpompaa tajuta mikä lihottaa, kun se ohjelma kertoo kalorit, rasvamäärän ym.. :) Tsemppii!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Toivottavasti auttais mullakin :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!