30.10.2009

Back home

Ohhh. Taa on aivan mieletonta. Tiedatteko sen tunteen, kun tuntuu etta ei ois ikina lahtenytkaan jostain? I love this feeling, I seriously do! Kaikki tutut aanet, kaikki ihanat tuoksut, KAIKKI! Mikaan ei oo muuttunut ja musta tosiaan tuntuu kun en ois ikina lahtenytkaan :) No okei, on montakin asiaa mitka on talla hetkella toisin; Gubben on TOSI hyvassa kunnossa ja aloitti maanantaina koulun, joka tarkottaa sita, etta ma periaatteessa oon pelkastaan Gumman, 2v, kanssa paivisin <3>
Vahan kuvia teille miten taalla on lahtenyt rullaamaan :)

Aurinko paistaa ja tanaankin lampotila kohos melkein 25c asteeseen! Hieman parempi kuin Suomen loskasaat, huh? Huomenna mennaan katsomaan Gubbenin futistreeneja ja sen jalkeen ajattelin lahtea shoppailemaan, tulin nimittain tanne HYVIN tyhjan matkalaukun kera :D ja voi hyvin olla etta ajan huomenna Hollywoodiin viettamaan Halloweenia yhden tai ehka parinkin suomalaisen aupairin kanssa :)

Joten, kaikki paremmin kuin hyvin, Jannina kuittaa ja painaa nyt paansa ihanan pehmeaan tyynyyn, hyvaa yota!

6 kommenttia:

 1. Oon seurannu sun blogia jo pitkää ja on tosi hienoa että pääsit takas amerikkaa =) ajattelin vaan kysyä että kun itsekkin aikomukseni on lähteä au pairiksi, niin lähditkö sinä jonkun järjestön kautta vai yksityisesti? =)

  VastaaPoista
 2. VOIAPUA! kuin siistiii?!! Mäkin haluisin olla losissa;)) Oi se ois ihanaa! Täällä vaa sataaa;((

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: se kun paasin tanne takas.. oii, parempaa fiilista saa kylla etsia kissojen ja koirien kanssa! IHanaa olla takaisin :)

  ma oon talla kertaa ihan vaan "pienella pikavisiitilla", joten lahdin yksityisesti, kun tunnen perheen jo entuudestaan. Ihan vinkkina vaan, mul on hirveen monta kaveria taalla, jotka on loytanyt ite yksityisesti perheen ja sitten kun on sovittu, etta noniin sina, niin siina vaiheessa on vasta otettu jarjesto kuvioihin. Kannattaa kurkkia esimerkiksi molin-sivuja ja muita tyohakusivuja! :)

  ja ps. Kiva kun kommentoit :)

  Nette: Taa on ihanaa.. Aurinko paistaa ja meri siintaa sinisena ikkunasta kun katsoo :) ja nette, jos jotain oikeesti haluu niin kyl sita lopulta saa! Tsemppia sateisen suomen kaa..

  VastaaPoista
 4. Nuo lapset on kyllä ihan mahdottoman suloisia 8) mega-aww.

  VastaaPoista
 5. Nora: Niin on! Alex on niin heartbreaker kihartuvine hiuksineen ja valloitavan hymynsa kanssa kun taas Gumman hurmaa kaikki ihan mielettomilla ruskeilla silmillaan! :) awww.

  VastaaPoista
 6. Okei kiitos ku vastasit :) Seuraan koko ajan innolla kaikkia sivustoja missä vois olla hyviä perheitä ja oon ihan täpinöissäni jos pääsen lähteen jonnekki ens vuonna! voi että =)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!