30.10.2009

London Calling

Ma oon jo ihan pro naiden Heathrow'n terminaalien kanssa (paitsi et taisin aamulla sanoa ne mun terminaalit vaarinpain). Mua vahan hammastyttaa se kun ihmiset on ihan paniikissa, jos joutuu vaihtamaan lentokonetta Lontoossa, Heathrow'n kentalla. Luin vuoden alussa, sillon kun ekaa kertaa lensin Losiin, et terminaalien vaihtamiseen pitaa varata vahintaan 2h aikaa, suomi24:sta siis. Ja paskat sanon ma! Koneesta seuraavalle lahtoportilla - kaytin aikaa puolisen tuntia. No, mut onhan se hyva pelata varman paalle. Marke, Nora ja kaikki muutkin, miten teilla on mennyt naa vaihdot? Kauhutarinoita nain Halloweenin kunniaksi?

Loysin asken Starbucksin ja tietty juoksin heti sinne ostamaan smoothieta, nami! Ja nyt sitten vaan odotellaa, taas.

Ps. Parta-Mohammed tuli istumaan mun viereen kylpytakissa ja valkosissa legginsseissa, LOL! ja pps. OMG nain asken Gordon Ramsayn Hell's kitchenista :D

5 kommenttia:

 1. Mä lensin Frankfurtin kautta ja muistan olleeni nääääääääääääääääääääääin ylpeä ja naama muikeena kun selvitin itseni oikealle lähtöportille :D tai no, siellä Saksan kentällä istuin kyllä ensin mukavat 45min väärällä portilla kun se oli ihan yllättäen vaihdettu toiseen. Olisin Bostoniin päätynyt :D Viime hetkellä kuitenkin löysin tieni Nykin portille, ei jääny lento välistä :)

  VastaaPoista
 2. Nora: Hahaha, I know the feeling! Makin olin Lontoossa NIIIN ylpee itestani mut sitten Torontossa kun ei oltukaan enaa tutuilla vesilla niin meni kyl vahan sormi suuhun.. Mut hei, ei se Bostonkaan varmaan huono olis ollut ;)

  VastaaPoista
 3. Usko tai älä mutta luin kaikki sun uusimmat jutut läpi äsken! arvaa kuka mä ooooon! ;P alko taas naurattaa ku mietin sua yksin jossain kuvailemassa tollasta smoothiemukia <3 :D en kysele että mitä kuuluu kun luin sen jo täältä. Täällä ei muuten oo loskapaskasäätä, vaan pakkasta ja aurinko paistaa. ja tylsää.
  see you, PEACE, CALIFORNIA GIRL!

  VastaaPoista
 4. jooo! :D moi. tiiätsä et mä en osaa käyttää tätä juttuu joten kirjotan nyt tähän. PISTE. mä oon menny jotenki ihan sekasin ku oot lähteny. ainaki viimepäivät on ollu erikoisten unien ja tapahtumien aikaa :D mä haluun kertoo.
  mähän en ikinä sekoile unissani.Viimeyönä näin unta et oltii jossai sun kaa kattomassa ku joku semmonen pullee vihreepaitanen poika tanssi. sil oli rillit ja semmonen kikkaratukka ja se oli aika nolo. me katteltii sitä ja sä sanoit et se on ihmeellistä et kaikkien ihmisten hiukset sojottaa aina erisuuntiin ku ne tanssii. mä sain siin unes ihan sairaan naurukohtauksen ja kikertelin aluks sillee hiljaa ettei se tanssipoika kuulis mut sit repesin ihan kunnon hirnunauruun ku ei pystyny enää pidättää. Mä heräsin siihen et rami kysyy mult et: sofia mitä vittuu sä naurat!? :D olin alkanu vaa keskellä yötä nauraa ihan täysii. ku heräsin nii aloin nauraa viel enemmän ku nolotti :D

  tää uni jatku, vähän eri muodossa vaan :D Sä olit menossa ottaa tatuointii sen ramin kaverin joonaksen luokse. me mentii sinne limusiinilla ja sä pohdiskelit siin mulle et minkälaisen tatuoinnin ottaisit. sun ykkösvaihtoehto oli sellanen läski kovisrotta, joka hengas sellasen sipulin takana. halusit ottaa sen naamaas, ja mä olin vähän sillee et ööö ei ehkä mun mielestä.... :D mitä ihmettä. oon jotenki ihan sekasin näist ihmeunista ollu koko päivän.

  suomessa oli muuten joku 7 miljoonaa lotossa viimeviikolla ja mentii ramin ja jenssin kaa täyttää lottorivit. ei tullu ihan 7 milj, mut 70 e voitin, jee! :)

  kohta lähen kattoo jackson leffaa mut sitä ennen meen kotiin syömään eilen leivottuja pulliani <3 ikävä. iiiihan ekaks käyn nyt kuitenki kattoo ootko mailannu mulle jo jotain. onko ray tullu jo kuvioihin? ;)

  -soffu

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!