11.10.2009

Samille

Muistatteko millon teitä on viimeks loukattu niin pahasti, että tekee mieli sammuttaa valot, painaa pää tyynyyn, vetää peitto korviin ja vaan itkeä? Itkeä niin paljon, että silmiä kirvelee, poskia kuumottaa ja päähän sattuu. Mulle on tehty niin tänään.

"Mulla oli tosi suuret ja positiiviset odotukset meidän suhteen. Sä sait mut nauramaan ja sun kanssa pystyin olemaan täysin oma itteni. Sun kanssa oli helppo puhua kaikesta ja ymmärrettiin toisiamme, ainakin suurimman osaa ajasta. Aina sun kanssa ollessa mulla oli hauska ja jännittävä tunne vatsassa ja olisin halunnut vaan pitää susta kiinni. Osasin kuvitella itteni sun vierellesi vielä vuosienkin päästä, käsi kädessä, nauraen.

Eihän mikään suhde oo täydellinen tai edes läheskään, mut mä jaksoin silti uskoa. Uskoa meihin. Uskoa kaikkeen hyvään mitä meidän välillä oli, vaikka kukaan muu ei uskonut. Tänään sä kuitenkin sanoit mulle niin loukkaavia ja satuttavia sanoja, että mun on pakko lakata uskomasta. Mä en voi tehdä tätä itselleni, mun täytyy lakata olemasta näin naiivi. Täytyyhän mulla jossain sisällä vielä sen verran itsearvostusta olla, että ymmärrän viimeinkin päästää irti. Päästää irti kuvitelmista ja jatkaa eteenpäin. Yksin."

(kirjotuksen tarkoituksena ei ole kerätä mitään säälipisteitä yms, mun oli vaan pakko päästä ilmasemaan itseäni tekstin muodossa.)

11 kommenttia:

 1. Miehet on sikoja, tyttö!
  Nyt tuntuu niin pahalta, mut sitten jossain vaiheessa helpottaa.
  Mieti vaan mitä ihanaaa Jenkeissä odottaa

  -Peppa

  VastaaPoista
 2. Peppa: Niin ne on, mut tää yksilö on sikojen kuningas!! Kyllä tästä selvitään ja et usko miten paljon toi Jenkkeihin lähtö auttaa. Kumpa nää 18pv menis hujauksessa.. Kiitos näistä "voimasanoista" <3

  VastaaPoista
 3. Voi että :(

  voimia paljon! <3

  VastaaPoista
 4. Sini: Kiitos!<3 kyllä mä pärjään, naispowerilla vaan etiäppäin :)

  VastaaPoista
 5. joo noi miehet on kyllä joskus sellasia ääliöitä ettei tottakaan. onneks oot niin kuumaa kamaa, että jenkeissä tulee varmasti olemaan vipinää ;> vihaan sanoa "jaksamisia", mutta kyllä se siitä =)

  VastaaPoista
 6. Ondoyer: Nyt kun on itkut itketty ja surut surtu, niin on vaan niin vihanen olo ja tekis mieli tehä ja sanoa kaikkea ilkeetä, mut en aio alentua yhtä alhaselle tasolle kun tää ääliö!!

  Että te kaikki ootte ihania! Kiitos mielettömästi voimista ja siitä että ootte siellä <3 tää auttaa ja paljon!

  VastaaPoista
 7. Hymyilla kun jaksaa niin jaksaa vaikka mita :)

  Toivottavasti taa saa hymyilemaan! ♥ Kuka sanoi etta miehia muka on joskus tarvittukin? (No on niita oikeastaan, etta ollaan olemassa, mutta ei nyt menna tarpeettomiin yksityiskohtiin...) MUTTA SIIS:
  http://www.hintatakuu.net/miehen-korvike.php

  Smile :)

  VastaaPoista
 8. Susette: hahaha! eikä, mä haluun heti ja nyt noi kaikki :D työkaverit miettii, että nyt se on lopullisestikin tärähtänyt, kun kikattelen täällä yksikseni :D kiitos piristyksestä!<3

  VastaaPoista
 9. hei lähet kuule kohtapyuoliin sinne jenkkeihin nii sillä lohduttaudu :DDD! Mä jään tänne suomeen kattomaan kaikkee paskaa (no on kai tääl jotain hyvöäöki) mukaan lukien miehet........:((

  VastaaPoista
 10. Satuinpa sattumalta sivuillesi,ja voin sanoo et elämä satuttaa välillä enemmän kuin luulisi kestävänsä...mutta huomenna paistaa aurinko kuitenkin =) taidan olla kokenut saman kuin sinäkin,jolloin elämä loppui ja millään ei ollut väliä,mutta jaksoin nousta ja enääpä minua ei loukata,,,en anna.Parempaa jatkoo ja todella mukavaa reissuu... =)

  VastaaPoista
 11. Nette: No arvaa vaan lohduttaako toi lähtö. Periaatteessa paikalla ei oo väliä, kunhan pois pääsee! ahh, 16 päiväää..

  Anonyymi: "Elämä antaa, elämä ottaa, se kantaa ja voi pudottaa" :) niin se menee. Mut oon sitä mieltä, et kaikki kokemukset opettaa ja ne kasvattaa, tämäkin! (vaikka nyt ei siltä TODELLAKAAN tunnu). Kiitos :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!