19.10.2009

Niilinhanhet

Sofia täytti viime viikon alussa 20v (ONNEA!), jonka vuoksi päätettiin pistää pippalot pystyyn lauantaille. Pidettiin synttärikekkerit tyttöjen kesken pienellä porukalla ja syötiin hyvin ja juotiin PALJON, tai ainakin minä, vahingossa.

Istuskeltiin aluksi iltaa Sofialla ja sen poikaystävällä, juteltiin pelkkiä tyttöjen juttuja ja kikateltiin. Illan pimetessä suunnattiin taksilla keskustan Coloradoon margaritoille ja mojitoilla, NAM! niitä meni ehkä parikin.. Pienien maistien jälkeen olikin helppo sipsutella viereiselle klubille eli Tigeriin (miten mä aina kummallisesti ajaudun tonne, vaikka en siitä niin tykkääkkään!? :D). Sofialla oli sellasia VIP-lippuja, niin päästiin kivasti jonon ohi :) Tigerissa ei enää niin paljoa juotu vaan keskityttiin hillumiseen tanssilattialla ja tankokorokkeilla, NICE!

Koska mullahan ei ole enää kotia (how sad is that) niin oli pakko änkeä Sofialle yöks. Ei siinä muuten ois mitään valitettavaa ollut, mutta kun mä nukuin olkkarin matolla! Ei onneks ollut sunnuntaina hirveen hedarin ja pahanolon lisäks joka ikinen lihas aivan jumissa, ei! Ja kuvasta voi nähdä miten hehkeänä olen sunnuntaina ollut.. CUTE :)

Ihana aina välillä vaan olla tyttöjen kanssa ja keskittyä kaikkiin mukaviin tyttöjen juttuihin :) Ei oo pitkä aika enää seuraaviin tytsyjen kekkereihin, nimittäin lauantaina on luvassa LÄKSIÄISET hotellihuoneen ja pöytävarauksen kera! aahhhhhhh ♥

4 kommenttia:

 1. voi sinua ja sinun pörrötukkaasi! oli hieno ilta :D pidettiin ainaki coloradossa metelii muidenki puolesta
  -s

  VastaaPoista
 2. Sofia: Ja oli kiva nukkua teidan matolla, jeee :) Onneks oli kivaa seuraa siina mun kanssa ;) porrotukka on valloillaan Kaliforniassa!

  VastaaPoista
 3. miks mä en muista tätä iltaa!!

  VastaaPoista
 4. Saara: Those were the days! Miks mä oon mennyt myymään ton kivan pitsimekon, joka sulla on näissä kuvissa :(

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!