24.11.2009

After party in jacuzzi was great until..

Illalla oltiin paatetty lahtea juhlimaan Laguna Beachille. Napattiin mun kaveri Jon mukaan ja suunnistettiin Blue Lagoon nimiseen pikku baari-klubi-pubiin ja edustettiin Suomea railakkaasti!

Ennen uloslahtoa mulla oli pienimuotoinen naamakriisi, joka sitten paatettiin ratkaista seuraavalla toimenpiteella..

Nipsnaps etutukkaa kehiin :D apua..

No ei siita nyt ihan kauhee tullut, nyt oon itseasiassa alkanut tykkaamaankin siita, mut se alkujarkytys oli aika hauska! Kuvissa mina ja Anna mun vessassa :D

Baarista:

Tutustuttiin pariin uuteen tyyppiin, mukaanlukien keskella oleva tytto, joka oli NIIIN perusjenkki vaikka se olikin 1/4 suomalainen. Ensinnakin toi ulkonako, haista paska sanon ma :D Ma naytan ihan hirviolta sen rinnalla! Ja pitaako siita alysta ees mainita mitaan.. "So is there any clubs in Finland?" Sitten kun Annan kanssa kerrottiin, et joo, 100 kertaa isompia kun taa missa nyt ollaan, niin alko se perus piipitys "WHHAAATT OMG, I thought Finland is a small country!" Daa. Mut se oli tosi sopo kylla omalla tavallaan :)

En tieda mita tassa kuvassa tapahtuu, alkaa kysyko..

Lady Gaga ja kumppanit snagarilla.

Koska taalla menee kaikki baarit kiinni viimeistaan 2AM, niin olihan meidan pakko funtsia itsellemme after partyt. Muistin yhtakkia viime kerrasta yhden public poolin, jossa ollaan aikasemminkin "vietetty jatkoja" ja sinnehan meidan matka nytkin jatkui.

10 sekuntia tan kuvan ottamisen jalkeen Security guy pyssynsa kanssa komentaa vihasella aanella kaikki ylos altaasta. Ups. Ei ollutkaan ihan success noi mun after partyt :D Onneks saatiin seta security leppymaan "I'm from Finland"-heitoilla ja siita tulikin ihan rento loppujen lopuks :)

Ilta oli hauska ja taynna suomalaista huumorintajua :D Jon ymmartaa meidan vitseja ihan perfecto kun taas muut jenkit miettii aina etta mista mielisairaalasta me oikeen ollaan karattu.. Ja parasta on huomata, ettei todellakaan tartte alkoholia pitaakseen hauskaa, mulla on aina kivaa!

2 kommenttia:

  1. Toi tyttö on varmaan sen mun kuskin lapsi tai jotain..sillä oli nimittäin vähän vastaavia kysymyksiä kuten että: Onks Suomessa Mäkkäreitä, Kokista ja leffateattereita? Hei haloo, jenkit tosiaan on maailman tyhmin kansa!! :D
    J

    VastaaPoista
  2. Juuli: hahah, ihan varmaan on :D ja siis toi paikka jossa oltiin, oli suunnilleen sen paikan kokonen, jossa syljit tequilat poydalle! Ja ton tyton mielesta se paikka oli IIIISO klubi, urpo!

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!