30.5.2009

Baking with sweeties

aahhh ekaks pakko hehkuttaa miten paljon suklaata ja salmiakkia me saatiin Juulilta! Kaikki mun lempparit hyppas Juulin matkalaukusta ulos, nyt vaan tungen kokoajan kourallisia fazeria ja supersalmiakkia suuhuni naminaminami :P

Torstaina kun Juuli tuli, ma en antanut sille ees hetken rauhaa, vaan heti vein shoppailee Fashion Islandille ja ajelutin ymparia rannikkoa. Kaytiin myos moikkaamassa Rayta ja Jonia, kappailtiin rannalla ja sellasta perushassakkaa.
Ma haluun nayttaa Juulille mahdollisimman paljon ennen kun se lahtee, ettei sen tartte tuhlata aikaa periaatteessa pelkkaan ettimiseen ja suunnistamiseen. Ja sama ihmisten kanssa, onneks kaikki on ottanut Juulin ilomielilla vastaan! varmasti tulee ihan mieleton seitteman viikkonen sille!! joten sori Juuli, jos oon meinannut tappaa sut, mut teen sen vaan siks et sulla tulis olee kivaa :)

Ainiin, tietty kun astun sisaan Foreveriin, en voi kappailla ulos ilman ostoskassia taynna ratteja..






pelkkia nannydresseja!

Perjantaina sitten alko real life of ORANGE COUNTY (hei kaikki Juulin ystavat)! meilla oli kummatkin kakarat, gubi ja gummis, taalla meidan kanssa ja kivaa oli :) Leivoskeltiin, kaytiin nayttelee Juulille tata meidan aluetta vahasen, tanssittiin ja muuta kivaa :)


namiii, do you wanna taste our rakamuffinsseja!


muffinssit a la Juuli, palo pohjaan ups. Tietty kun ma oon keittiossa ees lasna..


Juuli ja Gummis :)


Jannina ja Gubi <3
Ma haluun isoveljen! Kattokaa nyt miten Alex oikeen suojelee Katrinaa, awww.

Loppuun pakko haukkua maailman paskin kamera!! Nikonin CoolPix S220: NEVER BUY! ma oon ihan vihanen, kun naa kuvat on nain huonoja. JA tassa kamerassa on paljon enemman pixeleita kun mun vanhassa oli, ja paskat sanon mina. Mulle kamera on mun koko elama ja oon ollut niin vihanen, etta taa uus kamera kusee nain paljon. Tanaan kayn heittaa sen takas kauppaan, emma haluu tata kakkaa siita huolimatta, etta sen vari on maailman sulosin.

<3 jannina ja juuli vahan

3 kommenttia:

  1. Hei multa on mennyt jotain varmaan ohi, mutta miksi tuo Juuli menee sinne vain 7 viikoksi? Kauanko sä olet ollut siellä?

    VastaaPoista
  2. Juuli tuli tanne 7 viikoksi sen takia, etta taa meidan perhe on itse lentamassa Suomeen 7 viikon paasta kuukauden lomalle. Oishan Juuli periaatteessa voinut tanne jaada, mut kaikille oli parempi nain :)

    Ma oon ollut taalla tasan paivan vajaa kolme kuukautta sillon kun pitais kotona olla.. EN HALUU!

    VastaaPoista
  3. Aika jännä, että haluavat ottaa au paireja aina noin lyhyille ajoille (tai sitten tässä on jotain mitä mä en tiedä, mikä on hyvin mahdollista :))..kuvittelisi jotenkin, että minimi olisi vuosi, ettei lapsille tulisi koko ajan uutta ihmistä opittavaksi ja tunnettavaksi. Mutta mahtava kokemus tuo varmasti on au pairille! :) Kiva kesäreissu tuollainen 7 viikkoakin, saati sitten 3kk :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!