1.6.2009

Tequila+sushi!

Perjantai-iltana ma paatin oikeen kunnolla retuuttaa Juulia ja vein sen kaikkiin halpahalleihin, joita tassa lahella on. Itseasiassa se oli mullekkin eka kerta, kun kavin jossain muualla halppisshoppailee, kun TJ Maxx:ssa. Ja etta mua alko vaan enemman ottaa paahan taa lahto!

Mukaan naista kaupoista lahti mm. Guessin korkkarit Juulille 36$, ihana turkoosinvarinen silkkimekko mulle 20$ ja musta Jason Mraz hattu, jonka "unohdin" maksaa. Voi ei, ma en maksanut sita!! ma olin ihan paniikissa :D en oo ikina aikasemmin tehnyt mitaan tollasta ja sen jalkeen nain poliiseja joka puolella ja kelasin et ne tulee ja vie mut putkaan! paranoidi.

Juulin kengat. Kassalla myyja oli alkanut hehkuttaa Juulille, et miten hienosti noi kengat sopii yhteen Juulin lompakon kanssa, siks tallanen kuva.. Muista shoppailuista en vaan jotenkin jaksanut ottaa kuvia, koska ma vihaan mun uutta kameraa!

Shoppailujen ja kiertoajeluiden jalkeen vein Juulin syomaan sushia, minneppa muuallekkaan kun Mosuniin. Namm :p Se oli Juulin ensimmainen kosketus sushin kanssa ja oli huvittavaa kattoo, miten Juuli yritti leikella niita sushipaloja puikoillaan pienemmiksi.

Nakyma, jota tuun ikavoimaan enemman kun salmiakkia kun lahdin Suomesta!

Taas kerran kaikkien sushimossojen jalkeen saatiin laskun yhteydessa "VIP-liput" Mosunin ylakertaan, Laguna Beachin ainooseen yokerhoon, joten tottakai oli sekin pakko kayda nayttamassa Juulille. Kello oli vasta tosi vahan ja siella vaan yli 40v harakat yritti heilutella jotain bootyjaan, ei ollu meidan mesta.

Tietty vahan vessakuvia, ne on parhaita :)

Sen klubin jalkeen viela oli vahan sellanen fiilis, et olis kiva tehda jotain, joten suunnattiin yhteen pubiin, jossa on baarimikkona "mun kaveri" Sunny. Heti kun istuttiin baaritiskille, niin taa Sunny vaan kaataa lasit meille tayteen Tequilaa ja siina sita sitten mentiin. Mulle tequila maistu ihan hyvin, mut Juuli.. hahah! kulaus ja heti peraan pienet puklut vaatteille ja baarin lattialle :D Mut silti, hauskaa oli! Tassa pari kuvaa sielta pubista, ei mitaan hajua keta noi ihme randomit on..


Ja loppuun viela tallanen kymmenen uutisten loppukevennys by Juuli:

2 kommenttia:

  1. Hi! Osaatko yhtään neuvoa, kun olisin superkiinnostunut lähtemään au pairiksi nimenomaan about 3 kuukaudeksi, ei missään nimessä puoleks vuodeks tai vuodeks, et onks jotain järjestöjä, millä voi päästä lyhyemmäksi aikaa tai mistä sellaisen perheen löytäis? Kalifornia on sydäntä lähellä <3

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mun mielestä sellasia järjestöjä ei oo, jotka veis aupaireja jenkkeihin noin lyhkäseks aikaa. Välillä näkee jossain mol.fi tai suomi24:n sivuilla jotain hakuja, mut ainakaan suomi24:n kautta löytyneeseen perheeseen en vois ihan ilman epäilystä lähteä. Mä voisin kysellä mun perheeltä, jos niillä ois jotain tuttuja, jotka haluais aupairin 3 kuukaudeksi :)

    tässä on vielä mun mailiosote, jos nyt jostain syystä en tänne muista vastailla, niin laita sinne vihasta mailia tulemaan! :D elikkä jazyliini@hotmail.com (joo tiedän, hyvin mielenkiintoinen osoite)

    Ja Kalifornia on NIIN lähellä mun sydäntä, sinne mä kuulun <3

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!