13.7.2009

If I only could be in CA right now..

Nonni, nyt on taas raskas työviikonloppu pulkassa! Oli kyllä mojovat tangomarkkinat, mulla on pari hyvin osuvaa kuvaa siitä, että millanen meno siellä OIKEASTI on :D heti kun löydän laturin (aina mä hukkaan sen..) niin saatte vähän matskua, luvassa on paljasta pintaa, poliisipukua, Annaa sekä Georgea!


Tänään ollaan remppaamassa ja laittamassa mun kämppää hieman uuteen uskoon, pappa ja Sofia tulee jeesimään. Käydään ostamassa ihan törkeen makee tapetti mulle makkariin ja revitään vanha Laura Ashleyn tapetti sieltä varmaankin tänään pois ja kiinnitellään seinille tauluja, hyllyjä ja peilejä. Ja ainiin, uus sänkykin täytyis tänään pistää kasaan! Voisin tästäkin operaatiosta jonkinlaista postausta laitella tänne joku päivä :) mut kyllä siitä hieno tulee. Mun asunto on kyllä sellanen ikuinen operaatio, aina kun saan jotain valmiiksi, niin keksinkin uusia kivoja juttuja ja taas alkaa se siirtely ja järjestely! i love it <3

Mua masentaa nyt nää Suomen kakkasäät NIIN paljon, että pakko vähän kohottaa omaa mielialaa tälläsia motivoivia kuvia katsellen :) Jenkkeihin lähdön suunnittelu etenee ja pian pitäis alkaa pikkuhiljaa kämppää taas vuokrailemaan etiäppäin ja käytännön juttua mietiskelemään.. I AM SO EXCITED!!
Ja hei muuten, näitä kirjotuksia, blogia, mua, IHAN mitä vaan, saa (ja pitää haha) kommentoida! On aina kiva piristys jos huomaa, että joku on kommentoinut jotain, sillon tulee olo, että "hei empäs kirjottele blogia pelkästään itselleni" :) joten mulle saa pistää tulemaan kommenttina ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä.

23 kommenttia:

  1. Mä luen kyllä sun JOKA postauksen mut oon huono kommentoimaa :'< Mut ÄÄÄÄ vittu oon kateellinen ku pääset TAAS Californiaan!!!!!! Voi itku ku pääsis itekki ja olis seuraa ketä lähtis mukaa!

    Kauan meinaat tällä kertaa olla? Miten sulla on varaa (ku joudut taas lopettaa duunit täällä suomessa)? Vai meetkö taas auppariks sinne ni saat siitä rahaa? :D

    VastaaPoista
  2. Heips! :D
    Et tunne mua, mutta oon lukenu sun blogia sieltä asti ku lähit au pairiks (bongasin sun blogin suomi 24 keskustelusta muistaakseni) ja jäin sitte koukkuun ja lueskelen aina välillä tätä :)) oon tosiaan itekki todennäkösesti lähössä au pairiks jossain vaiheessa niin oli ihan mielenkiintosta lukee sun matkaa siellä :D
    Mut jees, eipä mulla muuta, aattelin vaan nyt laittaa kerranki kommenttia :))

    Sini

    VastaaPoista
  3. Moi!
    Myöskään mua et tunne. Oon itse nyt aupairina (tulin tänään) ja oon lukenu sun blogia ehkä noin kuukauden. Yks kysymys mulla on:D Miten sulla on ikinä ollu rahaa tohon kämppään??? :D

    VastaaPoista
  4. Moi!

    Oon seurannu sun blogia jonkun aikaa.. Oon Kaliforniassa au pairina, NorCal:ssa, San Franciscon alueella :) Musta on ollu kiva seurata sun au pair-aikaa, ja kohta on jäähyväisten aika itelläkin ja tulee olemaan kamalaa! Perjantaina tulee uusi au pair ja koko ajan vaan itkettää ajatus jättää kaverit, perhe ja Kalifornia <3 tykkään sun kirjotustyylistä, en lue kauheen monia blogeja, mut tätä tykkään lukea aina :)

    mitkä sun suunnitelmat tänne palamiseen on?

    VastaaPoista
  5. ai että mä olen nyt ilonen :) en siis olekaan ihan yksin!

    Anonyymi nro 1: no prkl, nyt useimmin kommentoimaan! ei vaisikkaan (onkohan ees sana..), kiva jos tykkäät lukea mun höpötyksiä! Tiiätkö, että jenkkeihin edestakaiset lennot lähtee halvimmillaan 700eurolla, joten eipä oo kauheen paha! jos päätät repästä ja lähteä, niin ilmota mulle, mennään vaikka laguna beachille vähän hengailee ;)

    Vielä on vähän suunnitelmat auki ton ajankohdan yms kaa, mut vähintään sen 3kk ainakin. Mä meen sinne samaan perheeseen vähän auttelemaan ja sitten aijon mennä opiskelemaan santa monica collegeen, mulla olis enkun tunteja aina kahesti viikossa :) kämppään tulee vuokralainen, niin siltä saa kaikki asuntoon tarvittavat rahat + vähän enemmän, sitten ajattelin säästellä jonkun verran ja sitten tulee perheeltä vähän "viikkorahaa".. Kyllä kai sitä noilla pärjää :)

    Anonyymi nro 2: Sini, kiva kun laitoit kommenttia, nää lämmittää mun sydäntä :) ai oonko mä suomi24:nkin laittanu jotain ihme linkkiä tästä blogista? haha :D voi ei, no mut hyvä et oot viihtynyt. Ja lähe EHDOTTOMASTI aupairiksi, jos vaan on mahdollisuus! millon ja minne oot ajatellut lähteä? sanonpahan vaan, että mitään menetettävää sulla ei ole jos lähdet :)

    Anonyymi nro 3: HUI!!! miltä tuntu eka päivä? missäpäin oot ja miltä perhe tuntuu? vai ootko vielä siellä jossain aupair koululla? (no jopas tuli paljon kysymyksiä haha) :D kerrokerrokaikki! mä ainakin jännitin niin paljon perheen tapaamista et mä meinasin oikeesti kääntyy ovelta pois ja lähtee juoksemalla purkaamaan sitä jännitystä :D

    Kämpästä.. no, mäpäs oon sidottuna 30v sellaseen asiaan kun LAINA! Mä itseasiassa sillon kun aloin miettii muuttoa, luulin, että enhän mä mitään asuntoa OSTAA voi, mut pakko sanoa et tää oli niin sata kertaa parempi vaihtoehto kun vuokraus. Maksan kokoajan itteleni takasin, kulut on tasan samat kun jos ois vuokra (joskus jopa vähemmän) ja voin tehä tälle asunnolle ihan mitä vaan! :D

    Anonyymi nro 4: oi, nyt oon kyllä kade sulle, San Francisco on varmaan niin nätti paikka. Pakko päästä käymään ens kerralla :) kauanko oot ollut siellä? mä tiedän niin tasan tarkkaan miltä susta tuntuu ja mulla ei ainakaan yhtään helpottanut se, että pääs kotiin ja "opettelee" uudestaan elämään Suomessa. Tänäänkin itseasiassa pari kyyneltä pyöräytin ihan vaan ikävän takia KAIKKEA kohtaan! toivotaan,että sun perheen uus aupairi on kiva, se merkkaa aika paljon..

    ja, ihana kuulla, että tykkäilet lukea ja kiva kun kommentoit!

    (kamala numeroida teitä kun jotain pieniä nautoja :D sori!)

    VastaaPoista
  6. Heei, laitan sulle jossain vaiheessa noita Santa Monican collegen linkkejä jne. Mut junalla voi olla vaan aika vaikeeta jos aiot sieltä OC:stä kulkee, koska Union Stationilta Santa Monicaan kestää KAUAN! :D Mut kyl sä jotai keksit, tuut vaikka sit meille hengaa :D Millon oot tarkalleen tulossa? Mun ja Jonnan roadtripillä on kyl tilaa...;)

    VastaaPoista
  7. Vaan eikö maailma ole pieni :D Oot näemmä bilettäny mun vanhojen lukiotuttujen (ellei oltu samalla luokalla? ei voi enää muistaa :D) kanssa siellä Alanyassa. Ei sillä että mä niitä mitenkään erityisen hyvin tuntisin. Näkyi vaan tuttuja naamoja kuvissa :)

    Minä myös käyn lukemassa aina, aina, aina! I'm a fan. Oon itsekin päässyt nyt tänne rapakon toiselle puolen. Pyörät lähtee pyörimään pikkuhiljaa :) Milloin sulla olis suunnitelmissa lähteä takas Jenkkilään?

    VastaaPoista
  8. Marke: Joo, mä vähän googlettelinkin jo niitä sivuja, hyvältä vaikuttaa :) niin toi välimatka kodin ja sen collegen välillä on vähän huono, mut kyllä mä jotain keksin! hei, ootko säkin muuten tulossa sinne sitten syksyllä??! :) millon teidän roadtripin ajankohta on? kuulostaa oikeinoikein mainiolta!

    Nora: Ai tunnetko/tiiätkö Jerryt ja kumppanit? :D tosiaan, maailma on pieni! ne oli ihan hauskoja kyllä. Jeeeee, I have a fan! kivakiva että tykkäät lueskella :) niin onko seuraavan vuoden ajan asuinpaikkana nyt se Atlanta vai? Ootko jo nähnyt perheen vai ootko vielä siellä koululla? toivottavasti sun vuodesta tulee ikimuistonen :) noh, suunnitelmat vielä ihan hieman auki, mutta kait sitä syksyllä tulis taas opetella smalltalkkaamaan uudestaan ja hokemaan "I love you":ta! haha :)

    VastaaPoista
  9. Eikun mä tiedän Ronin, Sampon ja Sebastianin. En tunne, mutta tiedän. Joskus ehkä vaihdoin pari sanaa jossain yhteydessä koulussa??
    Mun asuinpaikkani on Atlanta ja oon ollu täällä nyt nelisen päivää. Kokonaisuudessaan siis 8pv kun New Yorkin viikon laskee mukaan :)

    VastaaPoista
  10. Joo mä oon tosiaa ajatellu lähtee, kun vaan saan koulun päätökseen :D Että todennäkösesti tossa parin vuoden päästä jos lähtis :D Espanja nyt on tällä hetkellä ollu se mihin oisin lähössä, ihan jo senki takia että oon auttamattomasti rakastunu siihen kieleen ja olis niin ihana opetella se! :D Mut toisena vaihtoehtona sitte etelä-amerikan maat jossa myös espanjaa puhutaan, mutta sepä nyt voi vielä muuttua parin vuoden aikana monta kertaa :D
    Joo tosiaan muistaakseni joku oli kysyny jossai keskustelussa ihmisten blogeja jotka on au pairina ja sä olit sinne tän linkittäny :D

    Sini

    VastaaPoista
  11. Sini: Ah, mä rakastan espanjan kieltä, se on niin GRRR jotenkin seksikäs! :D (oon varmaan ihan sekasin tai jotain) Mulla oli tarkotuksena ottaa jenkeissä espanjan kielen tunteja, että pääsis vähän parantelemaan tätä espanjaa mut sepä sitten jäi.. ja hei, must se ois ihan tylsää jos olis yks ja ainoa oikea suunnitelma, eikä se ikinä muuttuisi! Mullakin mieli ja tulevaisuuden suunnitelmat muuttuu joka toinen päivä ja musta se on kivaa :)

    pakko sanoa tohon suomi24-juttuun, että LOL Jannina :D

    VastaaPoista
  12. Hei hei mikä tää Santa Monica College homma on, kerro kerro kaikki! :D Täällä yks kiinnostunu!!!

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Se on mun suunnitelma syksylle ! :) Marke (http://www.blogger.com/profile/01387939213706765819) kerto mulle, että santa monica collegessa on ilmaset enkun kurssit aina kahesti viikossa, niin sinne ehdottomasti siis! mieti, ILMASET!! jenkeissä sanaa ilmainen, free, ei edes ole :D ainoo vaan on, että välimatka collegen ja kodin välillä on vähän pitkä,mutta kyllä mä jotain säädän :)

    VastaaPoista
  14. Oon ollu täällä nyt melkein vuoden.. San Francisco on yksi kauneimmista kaupunkeista missä oon ollut! Kannattaa ehdottomasti mennä sinne jos on mahdollisuus :) Mua kiinnostaa, että miten sä suhtauduit perheen uuteen au pairiin? Oon saanu sellasen käsityksen et tunsit hänet aikaisemmin? Musta tuntuu ihan hirveeltä, että joku toinen tulee ottamaan mun paikan, asuu mun huoneessa jne. Uus au pair vaikuttaa ihan mukavalta, mutta tulee olemaan vaikeeta siitä huolimatta!

    VastaaPoista
  15. :D Mäki oon lueskellu sun Jenkkilä-juttuja. :D Itekki suuntaan sinne melkeen siks kolmeks kuukaudeks Losin lähelle viikon päästä..:D

    VastaaPoista
  16. Nonni, kohta pääsen taas uudelleen kirjottelee Jenkki-juttuja, niin ei teidän tartte lueskella ihan tylsästä perus elämästä ! :D Aijaa, meetkö ihan lomalle vai? tiiätkö paikan nimeä? :) HYVÄÄ MATKAA ja ikimuistoisia kuukausia sulle, käy ehdottomasti O.C.:ssa!

    VastaaPoista
  17. jannina: Meen long beachille, ja tavallaa ihan lomalle. :D Koska sä meinaat suunnata takas?:)

    VastaaPoista
  18. ahhh, Long Beach on kuulemma tosi ihana kaupunki! Sinneppä ei kauheen kauaa aja tuolta Laguna Beachilta :)

    Mulla nyt alustava suunnitelmana olis lentää takas jenkkeihin 15.9. Saas nyt nähdä miten asiat lutviutuu, haluisin kyl lähtee jo HETI! en jaksa töitä, en näitä paskailmoja, enkä varsinkaan suomen tylsiä vaatekauppoja (oon tänään 7 tuntia putkeen shoppaillu forever21:n nettisivuilla nam<3)

    VastaaPoista
  19. Damn, tulisit vähän aikasemmin! Meiän roadtrippi on nimittäin elokuun vika viikko! ;D

    VastaaPoista
  20. Marke: EI PASKA! ääää vähän oisin halunnut tulla mukaan :( millon muuten Jonnalla on kotiinpalun aika? entä sulla?

    VastaaPoista
  21. Ondoyer: voiei, emmä osaa tohon muuta sanoa kun että kiitos! tervetuloa lueskelemaan muuten :) mä oon muuten tainnut jostain irc-galleriasta lueskella sun hakuprosessista, onko edennyt?

    VastaaPoista
  22. Ei oo edennyt ei, ja sen takia luovuinkin jo muutama kuukausi sitten koko ajatuksesta ja oon nyt lähdössä Saksaan vajaan kuukauden päästä kun löysin sieltä aivan mahtavan perheen. Oon happyhappy eikä haittaa enää, etten sinne Jenkkilään päässytkään. :>

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!