14.10.2009

Heaven is waiting for me <3

Kädet tärisee ja jalat vaan vipeltää vaikka istun paikallani. Aina välillä hihkasen ja kikattelen yksikseni. MÄ HALUUN JO LÄHTEÄ!! vielä 15 päivää, 15 päivää, 15 päivää..

Mun matkakuumetta ei ollenkaan helpottanut se, että jotenkin kummallisesti eksyin googlettelemaan kaikkia ihania Outletteja meidän lähistöltä. Mä meinasin tippua tuolilta kun tajusin, et on siellä Jenkeissä muutakin ihanaa kun Forever21. Mitä mä oonkaan viime kerralla missannu, kun jotenkin täysin unohdin noiden Outlet-shopping mall:ien olemassaolon!

Voitteko kattoa näitä kuvia ja kuunnella tätä ihanien ostoskauppojen kirjoa mmmmmm<3


Citadel Outlet Mall (LA)
Distance from home 56min

Shops I'll absofuckinglutely go and spend all my money:
American Apparel, Benetton, Billabong, Calvin Klein, Guess, Levi's, Papaya, Quicksilver, Tommy Hilfiger, Converse, DC Shoes..


Carlsbad Outlet Mall (San Diego)
Distance from home 41min

Shops that are breaking my heart (and my finances):
Calvin Klein, Gap, Guess, Juicy Courture, Lacoste, Papaya, Ralph Lauren..


Las Americas Outlet Mall (San Diego/Tijuana)
Distance from home 1h21min

Shops I could die for:
Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Forever21, Guess, Hugo Boss, Levi's, O'Neill, Papaya, Converse, Nike, Ralph Lauren, Old Navy..

PÄÄSTÄKÄÄ MUT JO MENEMÄÄN!! En oo mikään hirvee merkkifriikki, mut tää googlettaminen saa mut hulluksi! Eniten ehkä nappaa toi Las Americas, joka on San Diegon ja Meksikon rajalla, parkkipaikalta näkee Tijuanan kadut, nice. Täytyypi varmuudeksi ottaa passi mukaan, koska mun tuurilla jotenkin ajaudun sinne Meksikon puolelle ja sinne sitten jään :D

Tiettyhän Jenkeissä kutsuu myös mun kaikki muut lempparihalpiskaupat kuten T.J.Maxx (kaikkea maan ja taivaan väliltä aivan hullun halvalla), Ross's ("Dress for Less", kaikkia ihania mekkoja yms naurettavaan hintaan), Forever21 (no kaikkihan nyt tän beibin tietää) ymsymsyms!

Hei te kaikki siellä meren takana lymyilevät, kertokaa mulle jotain muita täydellisiä kauppoja ja vinkkejä shoppailujen suhteen kiitos :)

(kuvat ja tiedot täältä: http://www.family-vacation-getaways-at-los-angeles-theme-parks.com/Southern-California-Outlet-Malls.html)

!! Muuten voiko joku neuvoa mulle miten saan linkin niin, että sille voi ns. keksiä oman sanan? ... hmmm.. !!

10 kommenttia:

  1. Charlotte Russe on ihanaihanaihana liike! Varsinkin jos tykkää Forever 21:stä! Niillä on samantyyppisiä vaatteita ja niiin ihania :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: En ookkaan ikinä ton nimisestä putiikista kuullut, mut nettisivut ainakin näytti tosi lupaavilta :) onko hintataso jotain foreverin tyylistä? KIITOS !

    VastaaPoista
  3. oho, mähän nään kaikki hinnat tuolta nettisivuilta.. :D

    VastaaPoista
  4. Ja WetSealista loytyy kans oikein ihanaisia vaatteita! :) Ja tuo Charlotte Russe on kylla aivan ihana...! Ja Nordstrom Rack on myos, sielta loytyy merkkituotteita vahan inhimillisempaan hintaan.. Shoppailijan paratiisihan taa Jenkkila kylla on! :D

    VastaaPoista
  5. outlet mallit on kyllä helmiä!! sieltä lähti converset kymmenellä taalalla ja vansilta kaks t-paitaa, joista toinen ilmainen<3 ja charlotte russe on kyllä (kuten mainittukin) erittäin jees!!

    VastaaPoista
  6. Linkittämiseen neuvoja:

    kun kirjoitat blogitekstiä ja haluat saada linkin lisättyä jonkun sanan taakse; maalaa jonka taakse haluat sanan lisätä ja paina valikosta (jossa on nää kursivoi jne. mahdollisuusnapit) VIIDETTÄ nappia; siinä on joku puhekupla päällä ja vihreä alaosa, on vissiin joku maapallo tai jotain, emmä tiedä :D Mutta siitä napista painamalla pääset lisäämään linkin; OK:ta painamalla linkki lisäytyy tekstiin haluamasi sanan taakse :)

    Toivottavasti ymmärsit! :D

    VastaaPoista
  7. itkuuuu tuleeee ! mut onneks on suunnitelmissa tulla sinne tammi-helmikuussa lomailemaan !! Ootkoi viel silloi siellä? Aaaaaaaah noi kaupat, apuaaa pakko pääästä sinne!

    VastaaPoista
  8. Susette: oho, mä unohdin ihan kokonaan mainita Wetsealin tohon mun lempparirimpsuun! Sieltä löytyy kans tosi kivoja vaatteita ja halvalla! Ja mun muistaakseni siel oli aina jotain ihme kampanjoita, et jos ostat paidan niin saat housut dollarilla yms! :D

    Nora: ohhh en jaksa enää odottaa! mä tuun niin sekoomaan... <3 Täytyypi varmaan metsästää Charlotte Russe käsiini ja käydä tsekkaamassa paikan tarjonta, kun sitä niin kehutte :)

    Aurinkosi: JOo kyl mä parin lukukerran jälkeen ymmärsin, kiitos :) täytyypi ens kerralla kokeilla!

    Nette: lälläslälläslää! :P no mut hei, äkkii vaan matkakassa kasaan ja maapallon toiselle puolelle shoppaamaan :) mä oon takas suomessa 12.1.2010...

    VastaaPoista
  9. En tiiä tosta länsirannikosta, mutta jos oot yhtään kenkiin/laukkuihin hurahtanu niin googlaappa DSW ja Filene's Basement on kans tollanen TJ Maxxin tapanen paikka.

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: oiii toi DSW näytti ainakin ihan mun jutulta! ja niitä on tossa meidän lähellä (alle 20mailia) 3! JEEEEE<3 kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!