23.4.2010

Kirppikselle mars

Ilmoitusilmoitusilmoitus! Jansku parin kultakutrinsa kanssa on huomenna suuntaamassa Vallilan kirpparille myymään, joten siellä päin liikuskelijat tulkaa kurkkimaan meidän pöytien antimia :) Mulla itelläni on AINAKIN 5 ikea-kassillista kamaa ja vielä aijon tänään penkoa kaikki nurkat läpi.

Voi kun mua taas kerran lapsettaa.. :) ja tylsistyttää töissä..


ps. TÄNÄÄN ON TREFFIT!

5 kommenttia:

 1. Harmi kun en asu siellä päin, ois ollu kiva tulla tsekkailee mitä sulla ois tarjolla :D En oo muutenkaa ollu pitkää aikaa kirppiksellä :/ mutta hauskaa kirppispäivää ja Tsemppiä treffeille ;)

  VastaaPoista
 2. kuinkas sujui rehvit? :)

  VastaaPoista
 3. Sini: No mun pöydässä oli kuule kaikkea kookosapinoista dvd:n, aamutakeista mekkoihin ja karvakengistä taskumatteihin :D Kaikki meni, iloinen olen! Matkaat ens kerralla pääkaupunkiseudulle päin kun oon taas menossa krääsääni kaupittelemaan :) kiitos treffitsempeistä, oli aivan täydelliset treffit!

  Anonyymi: ihan parhaiten, kiitos kysymystä :) perhoset vaan lisääntyy kokoajan enemmän ja enemmän ja mä oon niin in lööv! ja nyt ei todellakaan oo mikään ranttali-poika kyseessä vaan aivan täydellisen ihana mies :)

  VastaaPoista
 4. Hei kuule Jannina.. minäkin oon miettinyt, että menisin myymään tonne omat turhakkeeni pois. Muttaj otenkin arveluttaa, että jääkö siitä sitten loppujen lopuksi voitolle ollenkaan :D tienasitko sinä rahaa? Vinkkejä?

  VastaaPoista
 5. Olli: Mahtava idea, Valtterin kirppis on kaikkein paras. Siellä on aina hirvee hulina ja jos sulla on oikeesti myynnissä ihan käyttökelpoista tavaraa, niin kyllä jää voitolle :) Mä myyn kaiken aina max. 3€ ja silti viime kerrastakin jäi käteen yli 150€! pöytävuokra on 26€ ja se pöytä on just passeli kahdellekin myyjälle, jos ei ihan koko omaisuuttaan halua myydä. Sunnuntai on ehdottomasti paras päivä! Tsemppiä kirpparimyynteihin :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!