13.4.2010

Could you be mine?

Mä vakavissani harkitsen Hulluilta päiviltä kaappaavani tällasen mussukan lauantaina matkaani ! Kyseessä on Applen MacBook MC207K/A ja haluisinkin nyt kysyä, että onko teillä kokemuksia tästä kauniista luomuksesta? Mä oon niin kauan kuolannut Macin konetta ja mun oma Acer minikakka on niin huono, että oon täysin hylännyt sen ja muiden nurkkiin yrittänyt sniikata datailemaan. Jo olis aika hankkia uusi kunnon kone.. What do you think - ostaako vai eikö ostaa? :)

Ja kattokaa nyt tuolla oikeessa reunassa olevaa shopping listia. Mikä on komeillut listalla jo AIVAN liian pitkän aikaa? No niimpä!

4 kommenttia:

 1. Kannattaa ehdottomasti ostaa. Macin jälkeen et haluakkaan muita koneita. :)

  VastaaPoista
 2. Julia: mustakin hieman tuntuu, että paluuta tästä Mac-himosta ei enää ole eikä varsinkaan siinä vaiheessa kun/jos sellasen omistan :) vähän on sellanen kutina, että tämä kaveri lähtee mun mukaan lauantaina!

  VastaaPoista
 3. Mä kyllä suosittelen ainakin Macbookeja ;) Ostin macbook pron syksyllä ja yhtään en ole katunut. Ainoa mikä tuntu aluks vähän hassulta/vaivalloiselta oli macin oma "word" texturi, mutta latasin windowsin macin versiot wordista, excelistä, powerpointista jne. Hyvin on toiminut ja paaaaljon nopeempi, kun mun vanha läppäri. Suosittelen! Kerro sitten mihin tulokseen tulit.

  -Nelli

  VastaaPoista
 4. Nelli: Mä kävin tänään hypistelemässä sitä lauantain tarjous-macbookia ja sen verran rakastuin, että päätös on nyt tehty! :) JEE! Meillä jenkeissä oli kaikki koneet Macceja ja mun mielestä ne on jotenkin paljon ehkä järkevämpiä, nopeempia ja uudenaikasempia. Ainoo tosiaan mitä mäkin hieman kummastelin, oli noi macin omat "wordit" "paintit" yms, mut hyvä tietää et ne voi ladata macillekin :) katsotaan miten mun ja macin suhde lähtee etenemään <3

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!