5.6.2009

Boogie boarding

Keskiviikkona suunnattiin heti aamun koittaessa rannalle, mina, Juuli, Julie ja Alex tietty, mielessa meilla oli BOOGIE BOARDING! se on yks surffauslaji, lauta on sellanen vahan pehmosempi ja sen paalla maataan ja ratsastetaan aalloilla maaten. Ah, kuulostaa niin paljon helpommalta kun mita se oli!


Oikein ammattimaiset surffivaatteet meilla Julien kanssa..

Me pikkupikkubikineissamme uhkarohkeina idiootteina tungettiin ittemme pikku lautoinemme keskelle kaikkia ihan oikeita ammattisurffareita. Voitte vaan kuvitella ne kaikki "Omg, this is not going to work"-katseet kun odoteltiin sellasia 4metrin aaltoja. No, ensimmainen iso aalto kun tuli, ma vaan tollotin sita ja tietty jouduin sen alle. Aalto paiskas mut meren pohjaan ja kun yritin tulla pintaan, niin vetta vaan tuli lisaa mun paalle ja tuntu silta kun joku ois painanut mua veden alle. Ma hengitin vetta ja menin ihan paniikkiin. Mulla oli sellanen tunne, etta oisin ollut tsunamissa (joo, kuulostaa tositosi tyhmalta, mut nyt vasta pystyn ymmartamaan sen veden voiman ja syyn siihen miks niin moni menetti henkensa tsunamissa :s). Ma tarisin varmaan puol tuntia sen jalkeen ja sitten tulikin Lifeguard vahan jututtamaan meita ja kaski pysymaan rannassa.

Sitten kun taas uskaltauduin veteen niin itseasiassa boogieboarding lahti sujumaan :) ja se oli niin hauskaa, suosittelen ehdottomasti kaikille! ma en ois ollenkaan halunnut lahtea pois.

Nyt yritan pakkailla jotain ja miettia mita pukis tanaan paalle: viimenen ilta = sushia, poreallasta ja skumppaa ! <3 pusspuss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!