1.6.2009

Turistit Hollywoodissa

Lauantaiaamuna ajettiin Hollywoodiin moikkaamaan Carolinea ja Kylea. Ja tietty siis mentiin myos tekemaan kaikki perusturisteilut :) 

WALK OF FAMENarkkarijuuli vauhdissaHOLLYWOOD SIGN


Juuli ja sen sperm head
I am waiting for something in my mouth..

RODEO DRIVE

Juuli the Spiderman

BEVERLY HILLSTaa postaus oli tavallisesta poikkeeva, koska yritettiin Juulin kanssa tehda tasta mahdollisimman edustava ja turistimainen. Meilla on koneella melkeen 300 kuvaa Hollywoodista, joten naita postauksia kuvineen tulee olemaan MONTA! saatte nahda mm. Juulin nenankaivamiset, mun oksennuspullon ja tietty klo 10 uutisten kevennysvideon ;)

pusspuss, Jannina ja Juuli

6 kommenttia:

 1. Uii, tähtiätähtiä! :) Toivottavasti saitte räpsittyä reisullanne muutamamiljoona kuvaa x) xox

  VastaaPoista
 2. jep, noita kuvia on ainakin 300 tuolta Hollywoodista, tassa vaan pienen pieni osa niista ;)

  VastaaPoista
 3. Hei hienoja kuvia! :D Oon jäänyt koukkuun tohon "paikkaan mistä postailet useampiakin kuvia :)"

  Piti myös tulla kertomaan että sain sen au pair-perheen Ranskasta, terveisin se neiti jonka piti silloin lukea pääsykokeisiin mutta juuttuikin tähän blogiin :>

  VastaaPoista
 4. Ma oon kanssa jaanyt koukkuun KAIKKEEN taalla! LA, Vegas, Laguna Beach, perhe, kaverit, SE, shoppaus, lapset, ranta.. Voisin jatkaa listaa loputtomiin!

  JA HEI, hirmusti onnea au pair-paikasta! I am happy for u :) mista pain ranskaa? Mulla oli kaveri, joka oli aupparina ranskassa ja sano, etta se oli paras elamys sen elamassa. MUt no joo, niinhan se varmaan kaikilla on :)

  VastaaPoista
 5. Mä sain paikan Valencesta, Marseillen ja Lyonin välistä :) Odotan kyllä kokemusta, tosin toivon että ongelmaksi ei muodostu se että jahkailen kamalan pitkää aikaa minkä vietän siellä :/

  VastaaPoista
 6. kuulostaa ihanalta, kummatkin kaupungit nayttais olevan niin natteja :) ja tiiatko, se vuosi hurahtaa ihan hetkessa ohitse, ala nyt sita pohdi! ja jos nyt ihan mieleton koti-ikava yms tulee, niin kylla sa aina jollain keinolla paaset aikasemmin kotiin (paitsi et eiks se maksa jotain jos vaan lopettaa kesken kaiken?) Millanen perhe sulla tulee olemaan? :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!