17.6.2009

Juhannus festareilla.. TÖISSÄ!

Oon lähdössä kahden tunnin päästä ajamaan Kalajoelle juhannusta viettelemään ja tosiaan töiden parissa menee tämä jussi.



Räkä valuu ja mun ääni on niin viski kun vaan olla ja voi mutta hälläväliä, kivaa tulee olemaan!

Mitä töitä mä sitten oikeen meen festareille tekemään? MYYMÄÄN PORNOA! ei vaan, välillä aina kesäsin auttelen mun kaveria, jolla on tällanen festarikojufirma. Tiedättekö, hyvinhyvin humalassa on varmaan joskus tullu ostettua joiltain festareilta jotkut ihan kamalan ihanat festarilasit, joille sitten seuraavana aamuna naureskellaan. Joo, sellasessa kojussa, joka mm. myy rumia festarilaseja ja muuta festarikrääsää (mukaanlukien tietty ne mustat dildot ja Borat-stringit), mä auttelen ja toimin täti tuimana. Ja voin sanoa, että se on NIIIIN HAUSKAA! Oh, tästä aiheesta riittäis tarinoita ainakin koko loppukesäks, mutta mä taidan säästää teidät niiltä menneiltä tarinoilta (haha, uskon että edes joku tätä lukee) ja jään innolla odottelemaan viikonlopun kommelluksia ja venggerryksiä!

Ja kyllähän mä töiden lomassa kerkeen siemailla hieman festarilientä ja nauttia hyvästä musiikista ja festarifiiliksestäkin. Googlasin vähän noita esiintyjiä ja kyllä sieltä pari korvaa miellyttävää löytyi: Fintelligens, Cheek ja tietty FREDERIK!

NAM! <3

Hei, hauskaa ja villiä ja menokasta ja märkää ja ennenkaikkea TURVALLISTA juhannusta kaikille! toivottavasti saan kuvia tuolta Kalajoelta, niin pääsen sitten höpöttelemään omasta juhannuksestani kuvien kera :) HUOM! JUULI TAI MARKE TAI JOKU MUU JENKEISTÄ, miten siellä juhlitaan jussia, onks bileeet!?

PS. Niinkun oon jo aikasemmin toitottanut, niin Ray (SE jenkeistä) tekee musaa ja just ennen kun häippäsin Californiasta, purkitti Ray yhen kaverinsa Jayn kanssa ihan tajuttoman hyvän ja tarttuvan tanssibiisin, Follow my lead (jota yritin latailla tänne, mut en onnistunu :s). Mä oon niin innoissani siitä biisistä, OIKEESTI SE ON TÄYDELLINEN, ja oon lähetellyt sitä kaikille ihme tyypeille radioihin ja esim Gina Tricot:iin ja tänään oli sitten sähköpostiin tullu Nrj:ltä vastaus:

"Moi
Kiitos kappaleesta. Olet oikeassa, hitiltähän se kuulostaa = )
Mukavaa juhannusta.
Marcus"


Miten mä tulkitsen ton? Oliks toi vaan et "kiitti hei vaan moi" vai mitä? Auttakaa!

11 kommenttia:

  1. Moikkis! Ma oon menossa lauantaina Carolinen juhannusjuhliin Laderaan, jossa ilmeisesti vietetaan ihan perinteista skandinaavista juhannusta. Et ihan kivaa tiedossa. Samana paivana olis myos jotkut poolpartyt jonkun Bellin ja Nickin kaverin luona...Meen luultavasti molempiin! Sunnuntaina mennaan isainpaivan ja Gumman synttareiden kunniaks syomaan jonnekin. Kuulitko muuten jo et Gubben joutu eilen sairaalaan kovan kuumeen vuoksi? Ma oon taalla nyt Gummanin kans kahdestaan:(

    Ja Wau, kerro mulle heti jos kuulet sita energylta ja muuten laita myos voicelle koska mun mielesta ne on sellasia et tukee uusia bandeja ja soittaa myos ihan uusien/tuntemattomien bandien musaa aina sillon tallon!

    Juuli

    VastaaPoista
  2. Nii ja muuten, Kalajoki mita hah?? Poriin sun olis kuulunu menna! RMj on ainoo oikee paikka juhannuksena jos festareille haluu menna! :D

    J

    VastaaPoista
  3. Asiasta kukkaruukkuun nyt, oletko jo päässyt tutustumaan SMG:n uusimpaan? Tuli vain jostain pusikoista mieleen tuo, niin piti kysyä :DD

    VastaaPoista
  4. Olitko jonkun järjestön kautta aupairina jenkeissä?

    VastaaPoista
  5. Juuli: Oi kuulostaa PALJON kivemmalta kun mun juhannus taalla vitun paskassa suomessa, mieti +5 oli melkeen KOKO viikonlopun!! fjosjghiojgiosjis haluan takasin jonnekkin missa ei tartte itkea kun ei tunne varpaitaan! ja kerro muuten mulle vaikka f-bookissa miten sitten meni :) Gummanille synttaripusu ja pakettia on tulossa ;) ja joo, ma olin ihan masentunu melkeen puolet jussista ton gubbenin takia :s

    Pakko kyl sanoa et kalajoki on perseesta, sinne en enaa mene! ens vuonna tuun sitten punkkaan teille ja RMJ! pusspuss <3

    Susette: JOO! kaverilla on toi uusin SMG:n levy niin aina sen kanssa tulee sita popitettua :) taytyypi varmaan itellekkin hankkia. Mut mun on kylla pakko sanoa et tykkaan Leilasta enemman.

    Anonyymi: en ollut jarjeston kautta, koska perhe oli tuttu ja olin jenkeissa ainoastaan sen 3kk. ootko ite ajatellut lahtea? :)

    TOIVOTTAVASTI KAIKKIEN JUSSI OLI KIVA!

    VastaaPoista
  6. En välttämättä aupairiksi, mutta sitäkin mahdollisuutta oon ajatellut. Oon aatellu jonkinlaista kielikoulua minne mennä vaikka vuodeksi. Ois kyllä melko kallista niin en tiedä onko varaa.
    Muuten kiva blogi sulla, luin sen läpi eilen kokonaan heh.

    VastaaPoista
  7. Mullakin oli pari vuotta sitten opiskelut esim EF:n kautta mielessa, mutta eipa oo mitaan ilmasta lystia se.. Sen takia aupparointi tuntu kaikkein omimmalta :) ja en kadu kylla paivaakaan etta lahdin!! haluun takastakastakas ja tuntuu hassulta sanoa, mutta takas aupairiksi samaan perheeseen.

    ja hei, kiitos :) nyt vaan on kirjottelu jaany kokonaan pois, koska kameraa ei ole ja itseasiassa ei mun elamassa enaa tapahdu mitaan jenkkien jalkeen, kun vaan angstaan :D

    VastaaPoista
  8. Hey miss California! Oon nyt lukenu sun blogin siltä seisomalta kun löysin sen, niin tähän asti. Sun elämä californiassa kuulostaa upeelta ja sait mut haikailemaan itekkin sinne (ehkä ensi kesänä jo :p). Rayn musiikki kuulosti hyvältä mun kajareissa ja mietinkin onko tota Follow my leadia mahdollista saada mistään kuunnteltavaksi? (:

    VastaaPoista
  9. J: Hei junnu! Ma rakastan mun elamaa taalla, ma niin rakastan tata. Kaikki on taydellista. Tiedan etta kun lahto kotiin koittaa, tuun taas hajoomaan ihan totaalisesti. DAMN ei mietita viela sita :)

    Tanne vaan! Aupairiksi vai muuten vaan lomailee? :) tiedat varmaan mita suosittelen. Oonko ma tanne linkittanyt Follow My Leadin? En muistanut :D Ma voin lahettaa sen biisin sulle vaikka sahkarilla, se on kieltamatta aika pyllyn heilumaan saava luritus :)

    VastaaPoista
  10. No ikää ei vielä ole niin paljon, että pääsisin au pairiksi, mutta oon tulossa kesävaihtoon, jos vaan suinkin pääsen (vaihtoehtona ykkösenä USA/CA :p). Mietin tossa, et onks sul ollu Suomessa ollessas sellasta fiilistä et on pakko olla jotain enemmänki ku mitä tääl on? Jenkkejä ootellessa pääsee onneks pian Etelä-Afrikkaan lomailemaan :d

    Jos viittit vaan, niin lähetä ihmeessä se biisi mulle: jjunnu@windowslive.com (:

    VastaaPoista
  11. J: Nonni, kuulostaa noiki suunnitelmat hyvilta! Just sellanen fiilis mulla oli aina ennen suomessa "Ei taa voi olla tassa, taa maa on liian pieni mulle" ja mun oli pakko paasta nakemaan enemman. Taalla sita nyt ollaan enka kadu OLLENKAAN! :) laitoin sulle maililla tulee sen biisin, nyt vaan shake that booty! :D

    VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!