26.6.2009

Jannina's hostel - welcome everybody!

En muuten oo tainnut mainita, että sain keskiviikkona vieraan Jenkeistä mun luokse pariks viikoks asumaan. Miten ihanalta tuntukaan taas puhua englantia jonkun muun kun perus Kimi Räikkös-suomalaisen sössöttäjän kanssa! Ja oli sellanen tunne, että meillä on Coryn (tämä kyseinen poika) kanssa jotain yhteistä; jelly bellyt, red mugs yms..

Cory oli siis pari vuotta sitten mun lukiossa vaihto-oppilaana. En sillon ollut mikään sen ylin ystävä, mut nytten parin kuukauden ajan ollaan juteltu paljon esim facebookissa ja vaihdelta kuulumisia Jenkeistä. Ja se on tosi kiva :) ei oo ainakaan vielä ollu mitään epämieluisia tai hiljaisia hetkiä sen kanssa, otetaan ihan rennosti: mäkin vaan kokoajan hengaan pelkissä legareissa kotona :D

Keskiviikkona kun se tuli, mä olin järkännyt pikku ylläribileet sille ja kutsunu kaikkia sen suomalaisia kavereita. Meillä oli paljon ruokaa ja hiukkasen juotavaa ja aurinko paisto. Oli tosi yllättävää nähdä, että mun luokse tuli myös sellasia ihmisiä, joita en ollut pitkään aikaan nähnyt enkä todellakaan odottanut niitä näkeväni! Kiitos kaikille kun tulitte!
Mulla ainakin oli hauskaa, toivottavasti muillakin. Cory ei kyllä osannut arvata mitään ennen kun ovi alko käydä aina 10 minuutin välein. Illalla jatkettiin vielä kahestaan Coryn kanssa Aussie baariin ja siitä Amarilloon, poikahan heti bongas jonkun ihanan misukan ja minä sainkin jo ekana yönä hipsutella ihan yksikseni kotiin. THANKS MATE! :D ei, en ois ees jaksanu pedata sille sänkyä, niin hyvä noin. Ja ps. oli mullakin vientiä!

Saa nähdä missä kunnossa mun asunto on ton mun Turkki-viikon jälkeen, kun Cory on talon herra. Se kyl eilen oli tiskannut ja imuroinut sillä välin kun olin töissä :)

4 kommenttia:

 1. Ihania noi kuvat meistä!! :)

  Milks

  VastaaPoista
 2. Rakastan Jelly Bellyjä<3 Niitä ostan aina himaan, kun oon vaikka Britanniassa. Sellainen Jelly Belly-kone olis cool.

  VastaaPoista
 3. Menitkö jonkun järjestön kautta au pairiksi vai ite? J halusitko just californiaan? Ittekin oon lähössä vuodeks Californiaan tosin perhettä vielä etsiskellään.

  VastaaPoista
 4. Milka: noi kuvat on kunnon tollasia tyynysota tyttökuvia! mut ollaan me söpöjä :) KERRO KAIKKI ROSKILDESTA!

  Anonyymi: JellyBelly on niin ihania, niitä on hauska tunkea nyrkillinen suuhun ja maistella kaikkii outoi sekotuksia :D Jelly Belly kone would rock!

  Anonyymi: Mä lähin ihan ite omatoimisesti, tiesin yhen perheen sieltä. Ja mulle oli itseasiassa ihan sama että minnepäin, kunhan vaan suomesta pois pääsi :D mut nyt oon kyllä niin sitä mieltä, että parempaa paikkaa jenkeistä tuskin löytyy kun california, ihan täydellinen! Jos oot muuten järjestön kautta lähdössä ja ehdottomasti haluut caliin, kannattaa painottaa sitä ihan kunnolla. Yhelle mun kaverille, joka on nyt californiassa aupairina, tarjottiin varmaan kymmentä paikkaa muualta kun californiasta ennen kun se vähän ärähti ja sano että PRKL CALIFORNIAAN!

  Onnea perheen etsintään :)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!