9.6.2009

Normipaiva

(ma en osaa enaa kirjottaa ä:tä enka ö:tä, huomasin tanaan toissa kun kirjotin kaikkien asiakkaiden nimet ihan pain honkia!)

Elikkas, nyt on sitten tipahdettu maan pinnalle ja kovaa, tyot alko nimittain. Ja sita kautta myoskin ihan normaali arki; pitais menna aikasin nukkumaan, pitais jaksaa teha ruokaa, pitais jaksaa siivota ja tiskata ja pesta pyykkia ja KAIKKEA! no joo, olihan se ihan kiva menna takasin toihin, et sai taas ns. kiinni omasta elamastaan taalla suomessa, mut jotenkin asiat oli toissa muuttunu niin paljon. Mun kaikkein ihanin ja parhain pomo ikina ei ole enaa mun pomo. Mun tyopoydan paikka on taas vaihtunut ja ma en ymmarra! kai ma oon joskus tehny jotain tuhmaa kun taa on jo mun kolmas kerta, kun mut istutetaan kaikkien pomojen tuijottavien silmien alle. Ei facebookkia, ei blogia, ei peleja, ei nettishoppailua, ei mitaan.. no, ainakin tulee tyot tehtya!

Tanaan olin ensimmaista kertaa yksin kotona koko illan - en karannut yksinaisyytta pakoon Sofialle, enka mun isalle, enka ees yrittanyt houkutella ketaan mun luokse, olin ihan yksin :) ja pakko todeta et valilla sellanen laatuaika ittensa kaa on ihan rentouttavaa!

Pitkan harkinnan jalkeen paatin haastaa itteni ja ..

.. TEHDA RUOKAA! Lasagnea, en oo ikina ennen ees yrittanyt!

Mun ilmeesta huomaa, etten tunne oloani kauheen mukavaks, vaikka ruskistankin vaan jauhelihaa.

naminami mita pirkan valmispakettimossoa!

Tassa vaiheessa olin ihan 100% varma, et onnistun polttamaan joko naamani, kateni, taloni tai sitten ruokani..

vahan Jannina saveltamista.. ei kylla ikina seuraa hyvaa. Ton paalle lisasin tietty ainakin kilon juustoa NAM!

Oiijj men titta! Ei palanut mikaan ja taa oli viel oikeesti sellasta, et sita pysty jopa syomaan :)

Jeij, my lasagne was a success! nami nami nami :P

Sitten pienen paivallishetken (noin klo 00.30) innostuin viela vahan siivoilemaan.

Ai miten niin tyttomaista? siella halailee Alexanderin antamat koirat, ne nukkuu mun vieressa kokoajan <3

Makkaria. Jee viikonloppuna pappa tulee laittamaan mun uuden UPEAN sangyn kasaan ja muutenkin vahan remppaillaan ja laitellaan tata makkaria :)

Eteisen magneettitaulua, tasta ma oon ylpea! TYKKAAN.

Lisaa eteista ja mun psykedeelisen ihana seina, maalasin sen aivan itse!

Ma vaan niin rakastan tota varia. On niin ihanaa olla oma asunto, niin saa tehda ihan mita haluaa, voisin vaikka valella ton seinan paskalla jos haluisin! :D

Mun pikkuruinen turkoosisininen keittio :) nyt oon vahan yrittanyt viettaa enemman aikaa ton hellan ja uunin aaressa, etta oppisin ees jotain kokkailemaan.Ja viela pari kuvaa mun olkkarista.

mmmmmm, ehka vois pikkuhiljaa alkaa menna nukkumaan, kello alkaa jo olla vahan yli kolme ja aamulla toita ysilta. OITA! <3

4 kommenttia:

 1. ''ma en osaa enaa kirjottaa ä:tä enka ö:tä, huomasin tanaan toissa kun kirjotin kaikkien asiakkaiden nimet ihan pain honkia!''

  Ahhahaha ihan sama ku mulla ku tulin jenkeistä vaikka olin siellä vaan kuukauden :D Mut kyllä sitä sit taas oppii käyttää niitä Ä ja Ö-kirjaimiaki :D

  Mut muuten nää sun tekstit nyt suomeen tulon jälkee on ihan ku mun suusta sillon ku ite jouduin palaamaan :( Tsemppiä!!!! Sulla on sentään ystäviä täällä suomessakin.

  Millon aiot mennä takasin? :>

  VastaaPoista
 2. Ei ne ääkköset vieläkään tule itestaan! ja jos tulee niin mun taytyy ihan kunnolla miettia et nyt kirjotan ihan suomisuomea enka mitaan wnb suomea jenkeittain! :D

  hei missapain jenkkeja sa oot ollut? ja saanko kysyy et mita teit siella sitten sen kuukauden aikana? :)

  jep, tekstit on aika negatiivisia, kuulostaa jopa joissain kohtiin silta, et kohta lahtee ranteet auki muovilusikalla tai jotain vastaavaa! Saa nyt nahda lahteeko taa olo mihinkaan ajan myota. Ja joo, ystavat auttaa kylla paljon tohon jenkki-ikavaan. Mut se vaan on kurjaa kun kaikilla on ihanihan omat elamansa ja uudet kuviot, poikaystavat yms, niin ei se kuitenkaan sama juttu oo kun ennen..

  No taa nyt ei oo viela iiihan 100% varmaa, mut luultavimmin syyskuussa. ja ma en jaksa enaa oottaa sita, et saan kaikki hommat hoidettua niin, etta voin varmuudella sanoa lahtevani tollon :)

  mut nyt ensiksi kesa suomessa!

  VastaaPoista
 3. Oiii niin pian jo takasin! Kauan aiot olla? Asutko siellä samassa perheessä vai? Oon kateellinen :)

  Olin ite kanssa Californiassa, kiertelin siellä sun täällä, Santa Monicassa oikeestaan suurimmaks osaks <3 En oikeestaan tehny mitään sen kuukauden aikana, ihan vaan hengailin, shoppailin, olin rannalla yms :D Olisin ite kans lähteny auppariks, kävin jo haastattelut yms mutta se sitte stoppas siihen että mulla todettiin jonkunlainen sydänsairaus niin en saanut ''terveen'' papereita (ku siihen prosessiinhan siis tarvii lääkärintodistukset sun muut jos menee järjestön kautta) :'< Mutta pakko oli päästä sinne ni lähin sitte lomalle :'> Luultavasti ens vuonna uudestaan, oli niin mahtava paikka ja Vegas tuli missattua sillon ni sinne on kyllä päästävä! ;>

  VastaaPoista
 4. No kaikki on viela on aika auki ton takasin menon kanssa. Saman perheen kanssa ma ainakin asuisin, mut sitten et menisinko sinne opiskelemaan, toihin vai aupairiks, niin ei viela mitaan hajua! ja kans se et miten kauan olisin on viela auki. kattoo nyt miten asiat lutviutuu :)

  Kuulostaa ihanalta toi sunkin matka! ois kiva ihan lomailla californiassa, mut sitten taas, voiko aupairointia sanoa tyoks, pitkalti samaa rantaa, hengailuu ja shoppailua sekin on.. :D ja must toi on aika kurja juttu, ettei paase lahtemaan jos ei oo "terveen" papereita. harmi homma, mut onneks paasit sit ihan muuten lahtemaan :) ja VEGAS! AH se on paikka jonne kaikkien kuuluu paasta ainakin kerran elamassaan! ja ma oon kans aivan varmasti menossa uudestaan vegasiin ens kerralla! sillon yritan sitten olla hyppaamatta mihinkaan altaaseen kaikkien elektroniikoitteni kanssa (joo on muuten hieman arsyttavaa heitella noita web-cam kuvia tanne, kun ei oo muuta kameraa..)

  VastaaPoista

Jätäppä kommenttia, ihan mitä vain :) asiallista kuitenkin, kiitos!